Accessoires

Keukenaccessoires, de finishing touch van je droomkeuken!

Greeploze keukenlades

Moderne designkeukens hebben tegenwoordig grote vlakken en rechte lijnen. Hoogwaardige lakfronten of perfect verwerkte matte fronten met lasergelaste kanten zonder voegwerken, het mooist zonder grepen. Met greeploze fronten ontstaat automatisch een gesloten frontbeeld met rechte lijnen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat greeploze keukens de nieuwe designkeukens aan het worden zijn. Deze keukenaccessoires zijn dan ook zeer populair. De keuze aan fronten en typen laat nauwelijks iets te wensen over. In totaal is er keuze uit tientallen moderne en hoogwaardig verwerkte fronten en honderden verschillende kasttypen. De afwerking van huidige design keukens kan met afsluitwangen of frontwangen ruimtelijk en optisch heel verschillend worden gerealiseerd.

Keukenladesystemen

Het exclusieve keukenladebak-systeem Profi+ is een innovatief producthoogtepunt, dat een volledig nieuwe standaard zet in de keukenmarkt. Het meermaals bekroonde Profi+-systeem staat voor uniek soepel lopende lades, buitengewone stabiliteit en designonafhankelijke esthetische vormgeving. Individuele indelingsmogelijkheden en nog meer opbergruimte zijn andere pluspunten van dit technisch unieke ladebak- en uittreksysteem. Deze keukenaccessoires tillen uw droomkeuken naar een hoger niveau, door bijna futuristische technieken. Wat dit speciale keukenladesysteem allemaal kan?
✓ Perfecte soepele loop;
✓ Geruisloos sluiten dankzij nieuw dempingssysteem;
✓ Lichte en rustige loop van de geleiderails;
✓ Nauwelijks waarneembare loopgeluiden;
✓ Optimaal afgestemd dempings- en sluitcomfort;
✓ Comfortabel en eenvoudig openen Buitengewone stabiliteit;
✓ Optimale lastverdeling door innovatief prismaprincipe;
✓ Al naar gelang de breedte belastbaar met 40, 60 of 70 kg;
✓ Maximale zijstabiliteit en lage doorzakwaardes, zelfs bij hoge belasting en brede lades.

Keukenscharnieren

VIVARI keukens zijn standaard uitgerust met Sensys-scharnieren. Sensys is de nieuwste generatie scharniertechniek: De Silent System-demping is onzichtbaar in het scharnier geïntegreerd. Een innovatie die voldoet aan de hoogste eisen van comfort en functie. De deuren sluiten met een lichte beweging van de pols – gelijkmatig en geruisloos. Dankzij de unieke aantrekkingskracht vanaf ca. 35° biedt Sensys een exclusief sluiteffect vol emotie. De Sensys keukenaccessoires maken de beleving en het plezier van uw nieuwe VIVARI keuken nog intenser. Menigeen zal versteld staan van dit innovatieve systeem, waardoor keukenkastjes en andere scharnierende onderdelen van uw VIVARI keuken vrijwel automatisch lijken te sluiten. Benieuwd naar de features van de Sensys keukenaccessoires?
✓ Sluitcomfort met soepelheid
✓ Gelijkmatige sluitbeweging
✓ Veilig sluiten door automatische aantrekkingskracht vanaf een aantrekhoek van 35°
✓ Betrouwbare demping, ook bij deuren met verschillende groottes en gewichten Volmaakt design van scharnier en montageplaat
✓ Beschaafde lijnvoering
✓ Perfecte afstemming van kanten en radiussen
✓ Verborgen ontgrendelingstoets
✓ Hoogwaardig, geen zichtbare kunststofonderdelen in de scharnierpot

Wilt u de innovatieve keukenaccessoires ervaren? Kom naar de showroom van de Keukenspecialist Soest en beleef het comfort!

Meer informatie over één van onze leveranciers van accessoires?
Meer informatie over Doeco keukenaccessoires
Meer informatie over Naber keukenaccessoires