Over ons

Waarom uw keuken kopen bij keukens Soest?

De Keukenspecialist Soest is sinds jaar en dag de specialist in keukens Soest. En dankzij onze filosofie verwachten wij nog jaren deze titel waar te kunnen maken. Bij ons draait het namelijk niet om ons, maar u; de klanten met een keukenwens die een nieuwe keuken komen kopen bij keukens Soest. De klantgerichte filosofie is iets wat de keukenspecialisten van de Keukenspecialist Soest altijd nastreven en luidt als volgt:

✓ Voel u ontspannen in onze huiselijk sfeer, terwijl u geniet van een kopje koffie.
✓ Onze offertes zijn geheel vrijblijvend.
✓ U bent niets verplicht en het enige wat u kwijt bent, is wat tijd.
✓ Wij bieden u direct de scherpste prijs, zonder eindeloos onderhandelen.
✓ Ons 3D tekensysteem kan uw situatie levensecht nabootsen.
✓ Thuis kunt u op uw gemak nog eens de 3D tekeningen bekijken.

U bént geen nummer. Dus waarom uzelf zo laten behandelen?

Dat is het uitgangspunt van de ruim 70 zelfstandige keukenspeciaalzaken die zich hebben verenigd onder de Keukenspecialist. Hier staat de eigenaar en zijn/haar team borg voor een oase van passie en vakmanschap in keukenland. Bij de Keukenspecialist Soest bent u geen nummer, daar bent u uniek. Want niets zo persoonlijk als uw nieuwe keuken kopen bij keukens Soest, voor al uw keukenwensen en keukenideeën. Keukenspecialist Soest vindt dat belangrijk, want we weten dat een nieuwe keuken kopen veel geld kost en dat u dan waar voor uw geld wil hebben. Daarom is het fijn, wanneer u met een nieuwe keukens Soest bezig bent en u heeft georiënteerd, dat de verkoper weet wie u bent, als u eens belt met een vraag. Wij zijn u terwille met onze vakkennis, onze ervaring, onze service en onze drive om alles zo perfect mogelijk te laten verlopen en u alle zorgen uit handen te nemen. En nee, daar hangt geen extra prijskaartje aan bij keuken Soest. Want achter Keukenspecialist.nl staat DER KREIS, de grootste keukeninkooporganisatie van Europa.

Uw nieuwe keuken kopen bij ons is niet duurder, wel beter!

Leveranciers van keukens, keukenapparatuur en keukenbladen, waaronder ook de grootste keukenmerken, werken graag samen met de Keukenspecialist Soest omdat deze winkel het kloppend hart vormt van keukenland. Voor keukens Soest kopen zit u bij ons goed! En dat ziet u terug in onze winkel: een actueel en up to date keukenassortiment, unieke private labels waarin de beste kwaliteit is gecombineerd met de beste prijs, verfrissende creativiteit en natuurlijk absolute topservice.

De keukens Soest van Keukenspecialist Soest zijn speciaal voor u geselecteerd door onze ervaren specialisten. Onze showroom biedt daarom het beste assortiment van keukenbladen tot volledig nieuwe keukens en keukenaccessoires in de omgeving voor het kopen van keukens Soest. Dus wilt u een nieuwe keuken kopen die aan al uw keukenwensen moet voldoen? Kom bij ons langs in de keukenshowroom van keukens Soest om te kijken naar de mogelijkheden voor uw droomkeuken!